Независимо дали сте собственик на фирма, или просто като мениджър имате право на глас за работната атмосфера, следващите редове ще ви дадат нови идеи как да направите екипа си по-сплотен и по-продуктивен само с една голяма стъпка – смяна на офиса.

У дома средностатистическият българин променя обстановката на всеки 4-5 години. На работа обаче сякаш сме свикнали със същите мебели и разположение в продължение на десетилетия. Понякога дори се случва служители да напускат заради офис средата или локацията. Когато усетите, че екипът е изморен и на всички им отнема часове да стигнат до работното място, е време да помислите за смяна на офис локацията и обстановката – не можете да си представите колко ползи има от това за екипа ви.

  1. Новата атмосфера ни предизвиква да „рестартираме“ съзнанието си – да погледнем от друг ъгъл на работата и да преоткрием възможностите, които тя ни дава. Новите офиси обикновено се отличават с широки отворени пространства, които доказано стимулират екипния дух и креативността – при тях липсват потискащите стени, в които сякаш се блъскаме непрекъснато в старомодните офис сгради.

Ако вече ви убедихме да намерите ново място за екипа си, следва един процес, който притеснява много хора – пренасянето на техника и мебели от стария към новия офис. Вместо да звъните на колегите и да ги питате дали ще влязат в ролята на хамали за няколко дни, просто се свържете с нас и ще се погрижим за всичко. Ще опаковаме, пренесем и доставим вашата техника и мебели гарантирано бързо и удобно, а за ваша сигурност всичко ще бъде застраховано. Изпратете ни запитване още сега и започнете процеса по преоткриване на своя екип, подарявайки му нова по-творческа атмосфера за работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *