Сменяте квартирата? Града? Държавата? Купихте си апартамент? Къща? Вила? Искате промяна, но ви е страх от процеса по преместване на ново място? Ние от Носачи.бг изготвихме специално за вас списък с 5 неща, които е добре да знаете, когато сте решили да се местите. Ето и кои са те:

  1. Избирането на точната дата за преместването е важна първа стъпка – не я подценявайте.

Местенето, дори и да имате цяла бригада помощници, отнема време. Вземете си почивен ден или изберете такъв през уикенда. Сортирайте внимателно вещите си и се опитайте да ги подредите от най-важните за първоначално оцеляване на новото място към най-маловажните. Ако не обичате да пакетиратe, ние ще го направим вместо вас.

Вероятно ще откриете, че много от тях вече не стават за употреба, но изхвърлянето им в контейнерите за битови отпадъци не просто не е природосъобразно, но е и забранено. Не всеки разполага с камион или бус, с който да пренесе непотребните големи вещи до специализирано депо за такива отпадъци. Точно тогава на помощ идваме ние от Носачи.бг с опцията за изхвърляне на едри отпадъци.

Ако сте от по-сантименталните хора, а вече сте заявили, че напускате стария си дом, можете да изпратите вещите и мебелите, за които се двоумите в склад. Там те ще бъдат съхранявани внимателно, на подходяща температура и с денонощна охрана, колкото е необходимо.

Включете в него и такива, които все още не притежавате – ново обзавеждане, сейф, пианото, за което сте мечтали, или пък оборудване за мини лаборатория. Не се притеснявайте, ако доставчиците на тези ценни, но специфични вещи не предлагат доставка – ние ще се погрижим и за нея.

Организацията по преместването на мебелите и вещите – търсене на подходящ транспорт, хора, които да носят неудобните кашони и куп подобни непосилни за един човек или семейство задачи, е сложна и трудоемка. Решението е просто да се доверите на професионалисти и спокойно да се насладите на емоцията от едно ново начало за вас и близките ви.

Вероятно в списъка можем да добавим още много съвети, но най-ценните специално за вас ще получите, като се свържете с Носачи.бг. Изпратете ни своето ЗАПИТВАНЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *