ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Цената на преместването се базира на много на брой различни фактори. Най – добрият начин за определяне е след безплатен оглед на място от наш служител, както и чрез видео заснемане от страна на клиента, изпратено на Вайбър на номер +359 98 880 9766. Във всеки друг случай, цената по телефона е минимална и ориентировъчна и подлежи на промяна на място.

Най – добрият вариант е всичко да е внимателно планирано, поне няколко дни преди това – направен оглед, определена цена, време за нашите служители да опаковат и т.н. В случай на нужда обаче, нашият екип е готов да реагира в рамките на 1 час на територията на София, което ще доведе до оскъпяване на услугата и е по договаряне на място.

Носачи.БГ е първата фирма, която предлага както плащане в брой така и плащане с мобилен ПОС терминал. Ние приемаме всички популярни карти за разплащане! За фирми и по желание на частни лица, работим и с плащане по банков път предварително.

Да, предлагаме. Цената се определя след оглед на място.

Да, Носачи.БГ сме застраховани на обща стойност до 30,000 лв. По желание на клиента при транспорт на по – скъпи вещи, ние правим допълнително споразумение, описание и застраховка.

Да, ние предлагаме допълнително закупуване на кашони, тиксо и всичко нужно за безопасния транспорт на Вашите вещи.

Запитване