РАБОТНО ВРЕМЕ

Делнични дни: 9:00 до 21:00 Уикенд: 9:00 до 18:00

shutterstock_555572530

Съвети как да спестите време при преместване

Имате 48 часа да напуснете старата квартира и да се пренесете в новата? Не се поддавайте на паниката – с нашите съвети за бързо и лесно преместване дори ще ви остане време за чаша вино, за да отпразнувате новия дом. Ето и какви са те:

  1. Направете си чеклист с най-важните неща, които трябва да вземете със себе си.

В такъв чеклист, можете да опишете мебелите и вещите, които задължително трябва да вземете със себе си на новото място. По него ще се ориентирате за необходимостта от специализирана техника и хора, които ще ви трябват за преместването. Ще можете и да добиете реална представа за мащаба на предстоящата смяна на дома. Ако не обичате да опаковате или това ви отнема прекалено много време, просто дайте този чеклист на екипа на Носачи.бг и ние ще се погрижим за опаковането на всичко, което искате да пренесете.

  • Отделете ненужното за изхвърляне или складиране.

Извън чеклиста от първия ни съвет вероятно ще останат доста мебели и вещи. Преценете от кои от тях ще се нуждаете по-късно или бихте могли да подарите или продадете. Останалите просто оставете на нас – ще ги изхвърлим на регламентирано за целта място.

  • Доверете се на специалисти!

Вместо да се чудите как да намерите камион, хамали и да сте сигурни, че ще опазят вещите и мебелите ви, просто изпратете ЗАПИТВАНЕ и ние ще дойдем на оглед на място, за да ви дадем оферта за цялото ви пренасяне. То за нас е детска игра, а докато местим вещите ви, ще сте спокойни, защото те ще бъдат застраховани и в доверените ръце на професионалисти. Можете просто да си сипете чаша вино в новия дом, а останалата част от пренасянето ще се случи за няколко часа пред очите ви!

Бързо, лесно, удобно и сигурно – ето такова е пренасянето, когато се доверите на Носачи.бг. Не губете време, а ни пишете или се обадете!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Още от нас